Advies

 

Eens vrijblijvend kennismaken? 

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken? Dat kan, vul het contactformulier in of bel met 06 51242455. CommunicatieNetwerk bestaat uit communicatieprofessionals op tal van terreinen. Van positionering tot woordvoering. Van interne communicatie tot online communicatie. Wij matchen uw vraag met de juiste professional.

 

Het is ook mogelijk om vrijblijvend en kosteloos een korte sparringsvraag te stellen aan het Netwerk. Ook daarvoor kun je het contactformulier gebruiken. De enige randvoorwaarde hieraan is dat we de vraag op deze website plaatsen als inspiratie en hulp voor anderen in het communicatievak. Vanzelfsprekend geanonimiseerd.  

 

 

Naar een afdeling 4.0

De samenleving verandert, de organisatie verandert, het communicatievak verandert. Vaardigheden gaan zo’n 5 jaar mee waardoor continu vernieuwen nodig is om in je vak als professional state of the art te blijven. Hoe krijg je als manager communicatie of marketing de medewerkers mee in dit veranderproces? Hoe zorg je ervoor dat een traditionele  afdeling zich ontpopt als state of the art afdeling 4.0? Dat vraagt ambitie, inspiratie, nieuwe inzichten, lef en lol! CommunicatieNetwerk biedt in een drie- tot vijftal sessies een kennismaking aan “met het nieuwe vak communicatie” voor alle communicatieafdelingen die willen of moeten vernieuwen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

doen we de goede dingen?

Al snel verzandt iedere communicatieafdeling in de waan van de dag. We doen allerlei nuttige dingen en leveren continu relevante bijdragen. Toch worden deze niet gezien of voldoende gewaardeerd. We zeggen te vaak nee, of ontbreken toch op cruciale momenten. Wat zou de afdeling in de optiek van de organisatie moeten bijdragen? Wat is daarvoor nodig? Zeker in deze tijd waarin agile, proactief en flexibel werken van groot belang is, is een heldere visie waarop energie dient te worden ingezet randvoorwaardelijk. 

CommunicatieNetwerk biedt korte werksessies aan om snel inzichtelijk te maken of de communicatieafdeling de juiste dingen doet en deze dingen goed doet.