Werving & Selectie

 

Ook voor interim vervulling of werving en selectie voor vaste functies kun je CommunicatieNetwerk benaderen. We stellen een kort profiel op en streven er naar om twee geschikte profielen aan te dragen. No cure no pay. En dat kunnen we bieden omdat we een groot netwerk hebben en zijn, en het leuk vinden om collega’s te helpen aan mooie en interessante tijdelijke en vaste functies in het vak.

Via deze website zetten wij ook een aantal professionals die voor tijdelijke of vaste functies te benaderen zijn, in het zonnetje. Als potentiele werkgever kan je je interesse kenbaar maken, dan zorgen wij voor meer achtergrondinformatie over de betreffende persoon of een persoonlijke kennismaking.  CommunicatieNetwerk richt zich vooral op senior, strategisch en managementniveau.

Aanbod: woordvoerder (m)

Geïnteresseerd in uitdagende functie in het Haagse

Deze professional heeft meer dan 10 jaar ervaring in woordvoering in het hart van Den Haag. Hij kent de publieke zaak als geen ander en weet media te interesseren voor specifieke thema’s. Analythisch vermogen, collegiaal. Geïnteresseerd in een vaste functie.    

Aanbod: senior communicatieadviseur (v)

Ervaring met complexe projecten met hoog afbreukrisico

Deze professional is zzp-er en een communicatievakvrouw in hart en nieren. Heeft vele complexe (communicatie)projecten op haar naam staan. Lang niet altijd vrij in de agenda, maar voor de echte uitdaging staat zij altijd open. Aanwinst voor elk team en elke organisatie. Garantie voor succes. 

Aanbod: online-strateeg

Voor uw online merkbeleving 

Online = Offline, dat geldt al een hele tijd. Toch heeft lang niet elke organisatie het eigen merk en de merkbeleving vertaald naar online omgeving en toepassing. Deze professional zorgt ervoor dat uw merkstrategie online wordt vertaald en klopt en kan u helpen bij de implementatie daarvan. Als adviseur of zzp-er in te zetten. 

Kunnen wij je helpen?

 

CommunicatieNetwerk bestaat uit een breed netwerk van communicatieprofessionals, generalisten en specialisten, met een bewezen staat van dienst (minimaal 10 jaar ervaring en bekend in het communicatievak).

Deze professionals zijn ook in te schakelen voor projecten en adviesopdrachten.