CommunicatieNetwerk is een netwerk van communicatie- en organisatieprofessionals met meer dan 10 jaar ervaring. Allemaal goede vakmensen die actief zijn aan opdrachtgevers- en aan bureauzijde, in vaste functies of als zzp-er. Specialisten, bijvoorbeeld op reputatiemanagement, online strategie of mediastrategie, én generalisten.   

 

De rode draad van iedereen die is verbonden aan CommunicatieNetwerk is het enthousiasme voor het vak communicatie en de wens om het vak verder te brengen. Naast vakkennis en professionaliteit zijn de eigenschappen  drive, energie en humor die ons verbinden.

 

CommunicatieNetwerk kan worden ingezet voor zowel adviesopdrachten als interimopdrachten. Ook voor het zoeken van geschikte kandidaten kan het netwerk worden benaderd.

De afgelopen 5 jaar heeft Communicatie-Netwerk diensten mogen verlenen aan onder meer: CBS, Zuiderzeemuseum, Strada, woningcorporatie Ymere, Cito, Mosadex, Gemeente Almere en Van der Hilst.

 

De verbindende kracht achter het netwerk is Vera de Witte. Zij is al meer dan 15 jaar actief op het snijvlak van organisatie, strategie en communicatie.

 

Vera heeft diverse publicaties op haar naam staan, doceert bij diverse opleidings-instituten en is voorzitter van EGN groep Communicatiedirecteuren en van het bestuur van de vakgroep overheidscommunicatie van Logeion.

 

 

 

 

 

Vera de Witte

“Communicatie is de drijvende kracht voor organizational succes. Dat vraagt wel om blijvend vernieuwen. Als organisatie en als communicatieprofessional.”