Trainingen van Vera de Witte

Positionering

Wat is het onderscheidend vermogen van de organisatie? En hoe kan deze in de markt worden geclaimd? In een viertal workshops wordt samen met u vanuit uw business uw positie in uw omgeving in kaart gebracht en krijgt u handvatten hoe u deze positie kunt claimen. 

 

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Communicatiemanagement

Welke bijdrage levert de afdeling communicatie aan de organisatie? Welke organisatievorm zorgt ervoor dat deze bijdrage ook echt geleverd wordt?

 

En wat betekent dat voor de vaardigheden van de communicatie-professionals op de afdeling?

 

In een vijfdaagse opleiding voor managers van communicatie-afdelingen worden deze vragen beantwoord. 


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Merkenbeleid / Citymarketing

Is een waterschap, een gemeente of een provincie een merk? Heeft merkenbeleid voor de overheid meerwaarde? Wat zijn toepas-singen en wat zijn beperkingen?


In een korte introductieworkshop wordt het thema merkenbeleid bij de overheid verkend en toegespitst op de eigen organisatie. Aparte training: citymarketing! 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Mediatraining / woordvoering

Omgaan met de media vraagt om kennis van de spelregels, een goede voorbereiding, en een eigen beproefde stijl. U wordt in een of twee dagen getraind om via elk medium uw boodschap over te brengen. 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Public Affairs / Lobby

Hoe zorgt u ervoor dat uw standpunt tijdig bekend is?

Dat u steun krijgt voor uw visie?

 

Public affairs is een cruciaal onderdeel van uw bedrijfsstrategie. In deze training van twee of vier dagen wordt ingegaan op de meerwaarde van public affairs, het ontwikkelen van een strategie en de feitelijke activiteiten. 

 

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Social media

Linkedin, Twitter, Facebook, Slideshare…

 

De online wereld biedt een groot scala aan mogelijkheden. Hebt u nog weinig ervaring met social media? Dan is er de beginnerstraining. Voor gevor-derden bieden wij een meerdaagse training aan waarin het integreren van social media in de bedrijfs-strategie centraal staat.

 

U krijgt daarbij handvatten om social media op een goede wijze te imple-menteren in uw organisatie.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Kernboodschap

Hoe zorgt u ervoor dat uw boodschap in het huidige media-geweld nog opvalt en overkomt? Een goede kernboodschap is cruciaal!

 

Het maken van een goede kernboodschap vraagt oefening. In deze workshop staat de oefening centraal. 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Naar een afdeling 4.0

De samenleving verandert, de organisatie verandert, het communicatievak verandert. Vaardigheden gaan zo’n 5 jaar mee waardoor continu vernieuwen nodig is om in je vak als professional state of the art te blijven. Hoe krijg je als manager communicatie of marketing de medewerkers mee in dit veranderproces? Hoe zorg je ervoor dat een traditionele  afdeling zich ontpopt als state of the art afdeling 4.0? Dat vraagt ambitie, inspiratie, nieuwe inzichten, lef en lol! CommunicatieNetwerk biedt in een drie- tot vijftal sessies een kennismaking aan “met het nieuwe vak communicatie” voor alle communicatieafdelingen die willen of moeten vernieuwen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

doen we de goede dingen?

Al snel verzandt iedere communicatieafdeling in de waan van de dag. We doen allerlei nuttige dingen en leveren continu relevante bijdragen. Toch worden deze niet gezien of voldoende gewaardeerd. We zeggen te vaak nee, of ontbreken toch op cruciale momenten. Wat zou de afdeling in de optiek van de organisatie moeten bijdragen? Wat is daarvoor nodig? Zeker in deze tijd waarin agile, proactief en flexibel werken van groot belang is, is een heldere visie waarop energie dient te worden ingezet randvoorwaardelijk. 

CommunicatieNetwerk biedt korte werksessies aan om snel inzichtelijk te maken of de communicatieafdeling de juiste dingen doet en deze dingen goed doet.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.